Billeder

Her en del tossede billeder.
Katten Cirkeline ville fra gulvet se hvad det var, der var på bordet, da der kom lyde derfra. En togbane blev afprøvet. Billede af en gal hund, jeg selv fik malet i forbindelse med pædagogisk studier ... Billede af daværende statsminister "Karate"-Anker Jørgensen fra 1992, hvor han talte for EF
I barndommens tid i 1980erne, benyttede jeg min fantasi til at lave disse to billeder.
I 1992 på restaurant i Prag, daværende Tjekkoslovakiet, da ville man ikke have man stjal toiletpapir af denne dårlige slags. Til MC-træf i Esbjerg havde en person lavet denne ko-produktion af en motorcykel. På Vorbasse marked blev disse to nisser købt. Men naboen i Tjæreborg, synes de skulle klædes på med ble og Bh.
Til højre herfor kan ses en snedame - det skulle ikke være en snemand, da det ville være for kedeligt. Denne snedame havde bryster og et hul bagpå ...
En heldig kat fik sit eget hjemmebyggede hus en vinter. Denne blev med indbygget varme og isolation, foran huset en grill og på taget en skorsten. På en vinterdag var der 16,6 graders varme indeni kattehuset.
På banegården i Esbjerg var der engang en halv cykel parkeret i et busskur ..  Her er en ejendommelig telefon som ikke vil forstyrres.
Superbrugsen i Bramming havde gode tilbud på dug ... en for 20 kr. og 2 for en 50'er ! Det' billig'

Tilbage til Tossernes paradis

Sidst opdateret 23. februar 2019